Del, og få mer

Del i livet og det sendes goder tilbake. Dette gjelder også våre fine planter, etter å ha fått delte planter og avleggere fra herlig familie bugner det nå til grensen for botanisk hage hjemme. Så da skal det deles 🙂 Og på magisk vis er dette en god sirkel å være i da delingen har det med å gjenta seg tilbake til deg igjen. Som et noe egoistisk menneske måtte denne kunnskapen tillæres, det kom ikke naturlig for denne sjelen, så jeg er veldig takknemlig for alle gode delere rundt meg som ikke har gitt opp givergleden overfor meg, men har invitert meg inn i sirkelen 😉

 

Plantehjørne

Overfylt, litt kaotisk, plantehjørne med generøst delte Fredsliljer, liljer, loppis-bord og bregner

 

Disse plantene kan enkelt deles ved roten eller du kan knipe av ved nye skudd som vokser ut.

 

Mottatte planter og roser med lilje

Trekløver med avleggere som vokser frem med en liten rose- og liljevase i bakgrunnen

 

Selv om plantene skaper et godt inneklima og ser vakre ut mens de fargesetter respektive rom, er det så hyggelig å dele videre. Selv om jeg først har mottatt, er jeg egoistisk nok til å nullstille «gi-og-ta»-vekten etter at mottagelsen er overstått og føler meg nå klar for å gi, og glede meg over det som om det ikke skulle være en gjenytelse, alá «Pay it forward». En film og idé verdt å se.

 

 

Følg meg gjerne: Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail to someone

Ytre dine meninger her

%d bloggere liker dette: