Knall til med en dobbel, Blå dør

Med et enkelt og klassisk fargevalg på husets eksteriør er det gøy å velge en litt voldsom, men kalkulert, blå dobbeldør som velkomst i front. Selv om vi valgte fargekode selv, tviler man litt på seg selv når man tenker på at den gresk-inspirerte, blå fargen vil skrike seg ut fra bakgrunnen og synes for alle som ferdes forbi. Likevel har jeg funnet ut at de gangene jeg blir mest fornøyd i ettertid, er når beslutningen kommer med en dæsj adrenalin.

Maskeringsteip blå dør

Maskeringsteip-rester

Siden vi ønsket å forvandle husets stemning fra mørkt 80-tallet til å passe inn i nabolagets stil fra dagens tiår, malte vi huset lyst med fargen pastellgrå. Dette medførte maling med tilhørende maskeringsteip….og med maskeringsteipen fulgte sløvhet som forutsigbart nok endte med teiprester. I alle år jeg har malt har jeg blitt utsatt for skremselspropaganda om umulig-å-fjerne-maskeringsteip som inngår et symbiotisk samarbeid med underlaget, og nå kan «hva var det jeg sa» få gjalle uhindret, for de hvite remsene har klort seg fast i den blå dobbeldøren. Vi eksperimenterte med sitron, eddik, vann, neglelakkfjerner uten aceton, skrape og et organisk løsemiddel som magisk virker på det meste. Og toppet med sitrusrens er vi nå fornøyde.

 

Dobbel blå dør

Blå dobbeldør underveis i fjerning av maskeringsteip

 

Ifølge Feng shui’ens anbefalinger er dørfargene som gir vårt hus den beste energien en sort eller blå dør. Dette er regnet utifra hvilken retning huset vender, hvilken periode vi er inne i og hvilken av naturens energier (element) som befinner seg i bakre ende av huset. Gresk for noen, tull for enkelte, spennende for andre og kunnskap for flere 😉

 

Blå dør til pastellgrå grått hus

Under hengende Aster stråler en energibunt av en blå dør og ønsker oss velkommen hjem

 

God energi håper vi uansett på ❤️ Legger ut bilder av dørens interiør-side senere.

 

 

Følg meg gjerne: Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail to someone

Ytre dine meninger her

%d bloggere liker dette: